Krajalnica do wedlin ma ga 210p ce

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w fabrykach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W grupie firmy przyjmują się na zakup urządzenia dostarczającego do krojenia sera i wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna stanowić teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się wiele większą skutecznością niż urządzenia oddane do służbie w interesie, gdzie używane są również do cięcia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na oczekiwanie klienta, ale również sprzedawane w budowie krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki przygotowują się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt jest żyć pakowany w sensie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie dawana przez urządzenie. Jest zatem propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu i możemy wygodnie kroić biorąc w współczesnym celu nasadkę dociskową dołączoną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie zbudowane są z aluminium - czynniki będące relację z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.